Artikelen

Categorie: Uncategorised

15jaar web

Buizers Transport is een jong en dynamische koeriers en transportbedrijf gevestigd in Rotterdam noord. Opgericht in 2006, toen nog onder de naam Buizerspakketdienst. De afgelopen jaren hebben wij gebruikt om te groeien en veel ervaring opgedaan in alle segmenten van transport en logistiek zowel nationaal als internationaal, of het nu gaat om een envelop naar Tilburg, een pakketje naar Marseille, een pallet naar Londen of 22 pallets ADR naarStockholm, luchtvracht of scheepsleveringen, vervoer van gevaarlijke stoffen of hoogwaardige goederen,Buizers Transport is een zeer betrouwbare partner.

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen en al deze kwaliteit krijgt u ook nog tegen zeer concurrerende tarieven.

Wij hebben ons de voorbije jaren op de juiste manier weten te profileren via onze klanten in de regio Rotterdam en ver daarbuiten. In de Rotterdamse haven is Buizers Transport inmiddels een begrip! Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met andere transportbedrijven om u optimaal te kunnen bedienen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groupage zendingen. Wij regelen voor u zendingen door heelEuropa en werken hiervoor samen met tal van grote gerenomeerde transporteurs. Dit zijn echter wel alle Nederlandse bedrijven, omdat een betrouwbare partner voor Buizers Transport van levensbelang is.

Buizers Transport streeft ernaar om voor haar klanten in alle segmenten van transport en logistiek, een totaalpakket te bieden, zodat u met al uw transportopdrachten, slechts met 1 bedrijf en dus 1 aanspreekpunt zaken hoeft te doen. Dat bespaart u als klant veel tijd! Wij zoeken voor u de juiste oplossing, die past bij uw wensen, budget en tijdslimiet.

Of het nu gaat om koeriersdiensten, groupage of sneltransporten, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar voor u klaar om voor uw transportprobleem de juiste oplossing te bedenken,specifiek gericht op uw zending. Uiteraard houden wij u tijdens de rit op de hoogte van alles wat voor u van belang is. Onze chauffeurs zijn allemaal uitgerust met een mobiele telefoon en de auto’s zijn voorzien van navigatiesystemen met de nieuwste software. Onze planning is 24/7 beschikbaar voor al uw vragen.

Wij verwelkomen u graag als klant en ontdek de (letterlijke) grenzeloze mogelijkheden van Buizers Transport Rotterdam.

 

Copyright KMR Video 2021 buizerstransport. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons