Artikelen

Categorie: Uncategorised

15jaar web

Buizers Transport is een kleinschalig Transport en Koeriersbedrijf  gevestigd te Bergschenhoek,in de gemeente Lansingerland aan de noordzijde van de grootste haven van Europa "Rotterdam".

 

Wij zijn opgericht in september 2006 te Rotterdam en in 2017 verhuisd naar de zeer centaal gelegen Bergschenhoek  ten midden van de vier grote steden: Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag en Delft.

 

De afgelopen 15 jaren zijn we gestaagd aan het groeien en zijn hierdoor zeer ervaren in allerlei segmenten van het transport en logistiek zowel nationaal als internationaal, of het nu gaat om een envelop naar Tilburg, een pakketje naar Marseille, een pallet naar Londen of 22 pallets ADR naar Stockholm, luchtvracht of scheepsleveringen, vervoer van hoogwaardige en kwetsbare goederen,Buizers Transport is een zeer betrouwbare partner.

 

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!.

 

Wij hebben onze klanten voornamelijk in de regio Rotterdam en de in relatief jonge gemeente Lansingerland, bestaande uit de Dorpen Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en Bleiswijk.

Wij hebben goede samenwerkingsverbanden met andere transportbedrijven om u optimaal te kunnen bedienen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groupage zendingen.

Wij verzorgen voor u zendingen door heel Europa en werken hiervoor samen met tal van goede transporteurs, want de betrouwbaarheid is voor ons van groot belang.

Buizers Transport streeft ernaar om voor haar klanten in alle segmenten van transport en logistiek, een totaalpakket te bieden, zodat u met al uw transportopdrachten, slechts met 1 bedrijf en dus 1 aanspreekpunt zaken hoeft te doen. Dat bespaart u als klant veel tijd! Wij zoeken voor u de juiste oplossing, die past bij uw wensen, budget en tijdslimiet.

Of het nu gaat om koeriersdiensten, groupage of sneltransporten, wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar voor u klaar om voor uw transportprobleem de juiste oplossing te bedenken, specifiek gericht op uw zending.

Uiteraard houden wij u tijdens de uitvoering desgewenst op de hoogte van alles wat voor u van belang kan zijn en onze voertuigen zijn veelal voorzien van een GPS zender welke onze planning van "real time information" kunnen voorzien.

Wij verwelkomen u graag als klant en ontdek de (letterlijke) grenzeloze mogelijkheden van Buizers Transport Rotterdam.

Copyright KMR Video 2024 buizerstransport. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons