Algemene Vervoerscondities

Zoals bepaald in de wet ‘beroepsgoederenvervoer” hanteert Buizers Transport voor binnenlands vervoer de Algemene Vervoercondities AVC (klik hier voor de AVC condities als pdf) Laatste versie gedeponeerd door Stichting Vervoersadres ter griffie van de arrondissementrechtbank te Amsterdam en Rotterdam. 

Zoals bepaald in de wet ‘beroepsgoedervervoer” hanteert Buizers Transport voor grensoverschrijdend vervoer de CMR condities (klik hier voor de CMR condities als pdf). ) Laatste versie gedeponeerd door Stichting Vervoersadres ter griffie van de arrondissementrechtbank te Amsterdam en Rotterdam.

Dit wil onder meer zeggen dat alles wat u ons meegeeft, verzekerd is tegen verlies, diefstal en beschadiging. Zoals alle transport ondernemingen is Buizers Transport verzekert zoals de wet haar voorschrijft, dat houd in dat uw zending verzekerd is volgens de wet ‘beroepsgoederenvervoer”, die vergoed een wettelijk bepaald bedrag per kilogram, deze ligt voor grensoverschrijdend vervoer aanmerkelijk hoger dan voor binnenlands vervoer. Onze goederen transport en bedrijfsaansprakelijkheid verzekering zijn onder gebracht bij Nationale Nederlanden. Voor hoogwaardige goederen adviseren wij u, om na te gaan of deze verzekering afdoende is en eventueel bij te verzekeren.

Euro vergunning

niwoBuizers Transport beschikt over een zogeheten Euro-vergunning (voorheen NIWO-vergunning), Door het afgeven van deze vergunning garandeert de stichting NIWO dat Buizers Transport vakbekwaam, kredietwaardig en betrouwbaar is, om zo wel nationaal als internationaal beroepsgoederenvervoer te mogen uitvoeren. Dit is een wettelijk verplichte vergunning voor het beroepsmatig vervoeren van goederen. De NIWO voert ook continu controle uit over de betrouwbaarheid en kredietwaardigheid van de vergunninghouders. 

 

 

 

Een e-mail of telefoontje is de stap naar een succesvolle samenwerking.

 

24/7        010-226.95.37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright KMR Video 2024 Algemene voorwaarden. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons