Scheepsleveringen

Al sinds de beginjaren heeft Buizers Transport zich gespecialiseerd in het zogenaamde "delivery on board".

Er zijn inmiddels nog maar weinig Europese zeehavens, waar wij geen schip bevoorraad hebben.

Heel het jaar door leveren wij met spoed "dedecated"  scheepsonderdelen en proviandering voor voornamelijk (Gas)Tankers, Bulkschepen en Containerschepen.

Zomers in het cruiseseizoen komen daar ook heel veel leveringen aan cruiseterminals bij en komen wij op zonnige orden in heel Europa en met name in Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

Dagelijks leveren wij aan boord van zeeschepen in de zogenaamde "ARA driehoek" dit wil zegen de zeehavens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Ook zijn we gespecialiseerd in leveringen over het water. Steeds vaker mogen of kunnen zeeschepen niet meer over de kade worden bevoorraad en mag echter alleen via een bootje of Barge geleverd worden.

Of het nu om kleine doosjes gaat of een aantal pallets, Buizers Transport gaat met een bootje langszij bij het zeeschip en doormiddel van de kraan van het schip zelf, komen de goederen aan boord.

Ook doen wij regelmatig zending wereldwijd, dit werkt als volg:

De koerier haalt een pakketje bij u op en vliegt hiermee als handbagage naar het land waar het schip ligt en reist per taxi of huurauto verder. Hij levert uw pakketje af aan boord van het schip en vliegt vervolgens weer naar huis.

Vanzelfsprekend is Buizers Transport ervaren met het afhandelen van het enorme papierwerk waar scheepslevering mee gepaard gaan.

Alle papieren zullen aan boord worden voorzien van een handtekening, naam en scheepsstempel en zo nodig nemen wij alle douane afhandelingen voor onze rekening.

Kort samengevat is Buizers Transport uw ideale partner voor Scheepsleveringen door heel Europa en daarbuiten. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar!

Een e-mail of telefoontje is de stap naar een succesvolle samenwerking.

24/7        010-226.95.37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright KMR Video 2024 Scheepsleveringen. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons