doosje

Koeriersdiensten

Buizers Transport is bekend met de speciale eisen die u stelt aan koeriersdiensten als er onder tijdsdruk gewerkt moet worden of het nu gaat om Spoed, Urgentie, Calamiteiten, van een deadline worden wij niet zenuwachtig. Wij weten wat wij u en dus uw klanten kunnen beloven en dat maken we waar.

Bij ons is rechtstreeks van laad naar los adres ook echt rechtstreeks, zonder opdrachten te combineren, want daar betaalt u ons ook voor. Eerlijk is Eerlijk.

Goede kwaliteit heeft een prijs en slechte kwaliteit is altijd te duur.

Een fabriek die ergens in Europa stilstaat en een onderdeel van uw firma nodig heeft……, Wij zorgen dat het onderdeel er zo snel mogelijk is, zodat de plaatselijke monteur de fabriek weer zo snel mogelijk in productie kan brengen.

Een vracht of passagiersschip wat niet uit kan varen door een mankement……, Wij zorgen dat waar dan ook in Europa, wij zo snel mogelijk ter plaatsen zijn met de nodige onderdelen, zodat de financiële  gevolgen van bijv. extra havengelden beperkt blijven.

Aanleveren van luchtvracht in Amsterdam, Brussel, Parijs of Frankfurt, als u van onze koeriersdienst gebruik maakt, doen wij alles wat we kunnen, zodat uw zending z’n vlucht niet mist en op tijd waar dan ook ter wereld afgeleverd kan worden. Ook voor hoogwaardige goederen is een koeriersrit de juiste optie. De chauffeur rijdt rechtstreeks zonder tussenstops naar uw klant met een auto waar alleen uw zending in zit. Door de korte tijd van deur tot deur, beperkt u de risico’s tot minimaal.

Vervoer van pakket tot pallet, van brief tot trailer
U kunt bij ons terecht voor het vervoeren van al uw zendingen:

 
*Documenten, waardepapieren en vertrouwelijke papieren
*Vervoeren van gevaarlijke stoffen, medische artikelen
*Transport van onderdelen, spare parts, hoogwaardige goederen
*Vervoer van afvalstoffen
*Aanleveren of uitslaan van luchvracht
*Evenementenvervoer(hulp bij op en afbouw)
*Scheepsleveringen (delivery on board)
*Vervoeren van alles dat wenselijk is

Onder koeriersdiensten verstaat Buizers Transport zendingen van een combo tot een grote bestelbus tot max. 1375 kg en of 3.65 meter laadvloer. Voor grotere volumes en gewichten kijk dan bij Sneltransport.

Betrouwbaar en ervaren

Buizers Transport zet alleen ervaren en representatieve chauffeurs in, voorzien van alle benodigde diploma's en certificaten. Zij zullen er alles aan doen om uw zending tijdig en conform afspraak te leveren. Als koerier in Rotterdam en omstreken beschikken wij over alle vergunningen. Diverse wagens zijn speciaal toegerust om gevaarlijke stoffen te vervoeren.(ADR)

Een e-mail of telefoontje is de stap naar een succesvolle samenwerking.

24/7        010-226.95.37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright KMR Video 2024 Koeriersdiensten. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons