Groupage vervoer

Buizers Transport is ook al jaren een vertrouwd agentschap voor uw Groupage vervoer. Nationaal en internationaal groupage vervoer vergt goede en betrouwbare partners die dezelfde hoge kwaliteit leveren. Buizers Transport werkt samen met bijna alle grote gerenommeerde transporteurs. Wij krijgen zeer hoge korting, doordat wij voor een groot deel van onze klanten, door heel Europa zendingen boeken. Zo maakt u als onze klant dus gebruik van onze collectiviteitkorting. Dat is voor u minder werk, lagere kosten en dus meer winst.

Wij zoeken voor u naar de beste, snelste en voordeligste opties en leggen deze aan u voor en zo u wilt boeken we deze. Vervolgens volgen wij uw zending nauwlettend en houden u, waar nodig, exact op de hoogte van de status van de zending. Als de zending is afgeleverd, krijgt u daar telefonisch of per mail een bevestiging van. Bij de factuur wordt de afgetekende vrachtbrief toegevoegd.

Al onze klanten die gebruik maken van ons groupage agentschap zijn dan ook uitermate tevreden over de zeer hoge service bij Buizers Transport. Iets wat helaas bij andere agentschappen allerminst vanzelfsprekend blijkt te zijn.

Wij zijn van mening dat u als klant te allen tijde het volste recht heeft te weten waar uw zending is en zullen desgewenst u zo snel mogelijk de zendingsstatus doorgeven.

De groupage is bij ons gericht op geheel Europa, de voormalige Baltische staten, Canarische Eilanden en zelfs Rusland.

Een e-mail of telefoontje is de stap naar een succesvolle samenwerking.

24/7        010-226.95.37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright KMR Video 2024 Groupage. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons