s

Snel transport

We leven in een hectische maatschappij, waarbij snelheid en vlot handelen, de sleutel zijn tot uw succes.

Buizers Transport is uw partner in het snel en accuraat reageren op nieuwe marktsituaties. De economie draait 24 uur per dag en dat betekent kansen en nog en kansen. Wij verzorgen uw transport van allerlei producten snel en veilig naar de ontvanger.

Zoals een ieder weet, zitten we in Europa al een tijdje in een economische recessie. Dit heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat bedrijven bezuinigen op de voorraad. Voorraad is duur en het is stilstaand geld, dat in deze moeilijke tijd ergens anders in het bedrijf beter besteed kan worden.

Bedrijven bestellen de goederen pas op het allerlaatste moment en willen ze dan zo snel mogelijk in huis hebben. Met Buizers Snel Transport service kunt u uw bestelling nog dezelfde dag van uw leverancier naar uw bedrijf laten vervoeren. Als u leverancier bent dan kan u bij uw klant aan laten leveren. Deze tijd leert dat snel schakelen en voorraden tot het minimum beperken, veel kosten kan besparen. 

Met Buizers Sneltransport wordt uw zending die te groot is voor een bestelbus (1375Kg) in een Motorwagen of trailer geladen en rechtstreeks naar het door uw aangegeven losadres waar ook in Europa gereden. Dit uiteraard met in achtneming van de rijtijden wet voor beroepsgoederenvervoer. Ook de mogelijkheid voor een dubbel bemande auto behoort tot één van de oplossingen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Is uw zending geschikt voor een combo of bus, dan valt dat bij Buizers Transport onder Koeriersdiensten.

Ophalen en bezorgen 24/7 vanuit Rotterdam en omstreken

Als u belt, staan we zo snel mogelijk voor uw deur om de zending op te halen. U kunt erop vertrouwen dat u direct geholpen wordt, of het nu overdag, 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties is. Zelfs tijdens alle feestdagen staan wij voor u klaar. Wij nemen 24 uur per dag en 7 dagen per week letterlijk.

Nationaal en internationaal

Buizers Transport bezorgt vanuit de regio Rotterdam door heel Europainclusief Turkije, de Canarische eilanden en de Baltische staten en via ons agentschap kunnen wij uw zending zelfs verzenden over de hele wereld per luchtvracht en af laten leveren op het door u gewenste adres.

Desgewenst reist onze koerier met uw kleine spoedzending als handbagage per vliegtuig naar elk mogelijke bestemming ter wereld en draagt uw pakket persoonlijk over aan uw klant.

Een e-mail of telefoontje is de stap naar een succesvolle samenwerking.

24/7        010-226.95.37
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright KMR Video 2024 Sneltransport. All Rights Reserved.
Joomla theme by hostgator coupons